Súbory cookie
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

 

Informácie o spracúvaní osobných údajov platné pre objednávky prijaté od 1.2.2020

Pri spracúvaní osobných údajov postupujeme v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 (GDPR) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Naše identifikačné a kontaktné údaje:

Vaše osobné údaje bude spracúvať prevádzkovateľ:

All eshop s.r.o. so sídlom
Stará Vajnorská 11, 83104 Bratislava, IČO: 54215455. Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava, OS BA I. , vložka č.: 84119/B

V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo použitiu svojich osobných údajov alebo si chcete uplatniť vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete kontaktovať našu zodpovednú osobu e-mailom na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo písomne na adrese našej spoločnosti.

Spracúvanie a účel použitia osobných údajov

Rešpektujeme základné zásady spracúvania osobných údajov, ktoré sú určené čl.5 všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov, a preto spracúvame výhradne  bežné osobné údaje napr. titul, meno, priezvisko dotknutej osoby, adresa, emailový a telefonický kontakt.

Osobné údaje pri  nákupe tovaru na e-shope

Pri nákupe od Vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie.  Právny základ je spracúvania je určený:

  • poskytnutie týchto údajov je nevyhnutné pre plnenie kúpnej zmluvy,
  • poskytnutie týchto údajov je zákonnou požiadavkou v zmysle zákona o dani z pridanej hodnoty ako dani z príjmov,
  • poskytnutie údajov je potrebné pre rýchle a správne doručenie tovaru

Rozsah poskytnutia osobných údajov:

  • vaše meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa doručenia
  • telefónne číslo

Účelom použitia týchto údajov je vybavenie objednávky v súlade s našimi obchodnými podmienkami a na komunikáciu so zákazníkom ohľadom objednávky.

Ak nám k tomu udelíte súhlas, môžeme emailovú adresu zadanú pri nákupe, použiť aj na marketingové účely.

Osobné údaje  pri vytvorení konta

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, právny základ  na spracúvanie  týchto údajov je:

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa
  • dobrovoľný súhlas dotknutej osoby.

Rozsah poskytnutia osobných údajov:

  • vaše meno
  • emailová adresa

Tieto údaje sú požité pre prihlásenie sa do používateľského konta, prípadne pre zaslanie zabudnutého hesla na uvedený email.

Ak nám k tomu udelíte súhlas, môžeme emailovú adresu zadanú pri vytvorení konta, použiť aj na marketingové účely.

Osobné údaje pri registrácií do newslettra

V prípade, že sa slobodne rozhodnete odoberať náš newsletter, ktorý má predovšetkým informačný charakter za účelom oboznámiť vás o novinkách a akciách vzťahujúcich sa na naše produkty, uchováme vašu emailovú adresu.

Rozsah poskytnutia osobných údajov:

  • emailová adresa

Zrušenie registrácie do newslettra je dostupné na konci každého zaslaného newslettra na vašu emailovú adresu, alebo emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Osobné údaje pri recenziách tovaru

V prípade, ohodnotíte niektorý z našich produktov,  uchováme vašu emailovú adresu.

Rozsah poskytnutia osobných údajov:

  • emailová adresa
  • meno alebo prezývka

Požiadať o výmazanie vašej emailovej adresy môžete emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Osobné údaje pri použití funkcie sledovanie dostupnosti tovaru

V prípade, keď využijete možnosť sledovať dostupnosť niektorého z našich tovarov, uchováme vašu emailovú adresu a zadané meno alebo prezývku.

Rozsah poskytnutia osobných údajov:

  • emailová adresa

Požiadať o výmazanie vašich osobných údajov môžete emailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Cookies

Ak nemáte cookies vo vašom webových prehliadači stránok zablokované, automaticky spracovávame aj cookies.

Účel použitia

Súbory cookies nám umožňujú zapamätať si vaše úkony a preferencie (napríklad prihlasovacie údaje, údaje o objednávke v nákupnom košíku) v priebehu určitého časového obdobia, aby ste ich nemuseli opakovane zadávať vždy, keď sa vrátite na webovú stránku alebo prechádzate z jednej webovej stránky na druhú.

Cookies nám zároveň pomáhajú pochopiť, čo vás zaujíma na našej webovej stránke, či je pre vás dostatočne prehľadná a viete na nej nájsť to, čo hľadáte. Cookies teda používame tiež za účelom zlepšenia používateľského zážitku.

Súbory cookies môžu tiež zaznamenávať ďalšie informácie, ako počet návštevníkov našich webových stránok a tiež aké podstránky nášho webu najčastejšie navštevujete. Používajú sa tiež na to aby vám bola zobrazovaná reklama a obsah stránky, ktoré sú pre vás relevantné vzhľadom na Vaše záujmy a potreby.

Druhy cookies

Pri spracovaní osobných údajov používame tieto druhy cookies:

  • nevyhnutné cookies, resp. technické cookies – tieto cookies sú potrebné pre správne fungovanie našej webstránky, predovšetkým pri prihlásení sa do užívateľského konta, slúžia na kontrolu pri nesprávnych prihlasovacích údajoch, ďalej zabezpečujú, aby ste mohli čo najefektívnejšie nakupovať (napr. zobrazovaním produktov, ktoré súvisia s vami vybranými produktami), zabezpečujú zachovanie produktov v košíku a pod. Doba ich uchovania ja veľmi krátka.
  • analytické cookies – tieto cookies nám poskytujú informácie o návštevnosti na našej webstránke, o tom, aké produkty ste si u nás pozerali, ktoré stránky ste navštívili, ako dlho ste na stránke boli a pod. Všetko sú to informácie pre nás, aby sme stránku čo najviac optimalizovali a bola pre vás čo najjednoduchšia a najefektívnejšia na používanie. Na tieto cookies využívame tieto tretie strany:
    • Google Analytics - Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko
  • marketingové, resp. reklamné cookies – tieto cookies využívame na zobrazovanie reklamy podľa povahy vašej doterajšej návštevy na našej webstránke. Na tieto cookies využívame tieto tretie strany:
    • Google AdWords - Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko
    • Facebook Pixel - Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Írsko
    • DoubleCick - Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko

 

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou situácii opísaných nižšie:

Sprístupnenie údajov doručovateľskej služby:

DPD    -                                                   Direct Parcel Distribution SK s.r.o Sídlo spoločnosti: Technická 7 821 04 Bratislava IČO 35 834 498, Obchodný register okr. súdu BA1, oddiel SRO, Vklad č. 26367/B

Slovenská pošta   -                                 Slovenská pošta, a. s.    Partizánska cesta 9  975 99 Banská Bystrica IČO  36 631 124, Obchodný register Okresného súdu  Banská  Bystrica, Oddiel Sa, vložka č. 803/ S           

 

 

 

Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté organizáciám ako aj  orgánom štátnej správy, ktoré pri výkone svojich činností postupujú v zmysle osobitných zákonov (napr. Daňový úrad, Polícia, Colný úrad, Finančná polícia).

 

Prenos do tretích krajín

Vaše osobné údaje do tretích krajín mimo EÚ neprenášame.

Ako chránime vaše údaje

Aby vaše údaje boli v bezpečí, vykonávame všetky bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia v súlade s požiadavkami platnej legislatívy. Ak si prajete vedieť viac informácií o zabezpečení vašich osobných údajov, napíšte nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Ako dlho údaje uchovávame

Osobné údaje, ktoré súvisia s vašim užívateľským kontom uchovávame, kým máte konto zriadené, keďže sú nevyhnutné na to, aby sme vedeli pre vás konto prevádzkovať. Pokiaľ nemáte konto vytvorené (nevytvorili ste si počas vytvárania objednávky heslo), uchovávame vaše osobné údaje týkajúce sa vybavenej objednávky počas nevyhnutnej doby, ktorou je spravidla päť rokov od jej doručenia.

V prípade, ak používame vaše osobné údaje za účelom doručovania komerčnej komunikácie na vašu e-mailovú adresu alebo v iných prípadoch, kde ste nám udelili súhlas, uchovávame tieto údaje, kým nám príslušný súhlas neodvoláte. V prípadoch využívania vašich údajov na základe nášho oprávneného záujmu uchováme vaše údaje, kým neodpadne dôvod ich spracúvania.

 

Poučenie o právach dotknutých osôb:

Ako dotknutá osoba máte tieto práva:

Vyžadovať prístup k vašim osobným údajom, to znamená, že máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nepožadujete iný spôsob ich poskytnutia. Ak by ste o poskytnutie takýchto informácii požiadali elektronickými prostriedkami, budú Vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

Ak sa domnievate, že o vás spracúvame  nesprávne osobné údaje, môžete využiť právo na opravu vašich osobných údajov priamo v nastaveniach vášho konta v sekcii „Môj účet“ alebo nás požiadať o ich opravu. Záleží nám na tom, aby sme o vás spracúvali správne osobné údaje, preto toto právo určite využite vždy, keď sa napríklad presťahujete alebo príde k zmene akéhokoľvek vášho osobného údaju, ktorý je pre váš vzťah s nami dôležitý. Je pre nás prioritou prijať primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácii, ktoré o vás máme k dispozícii.

Máte právo na vymazanie vašich osobných údajov, ktoré o vás spracúvame, v prípade ak sú splnené nasledovné podmienky a neuplatňujú sa zákonné výnimky:

  • údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali,
  • odvoláte súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov a na ich spracúvanie neexistuje iný právny základ,
  • namietnete na základe vašej konkrétnej situácie spracúvanie vašich osobných údajov, spracúvaných na základe oprávneného záujmu a neprevažujú oprávnené dôvody na spracúvanie alebo namietnete spracúvanie za účelom priameho marketingu,
  • osobné údaje sa spracúvali nezákonne.

V prípade, ak by boli vaše osobné údaje zverejnené a vy si u nás uplatníte právo na vymazanie, vymažeme aj takéto zverejnené osobné údaje. Zároveň budeme informovať ostatných príjemcov vašich osobných údajov, že ste si uplatnili právo na vymazanie a mali by teda vymazať všetky odkazy na vaše osobné údaje, ak to bude technicky možné so zreteľom na dostupnú technológiu a náklady na vykonanie týchto opatrení.

V prípade, ak si u nás zrušíte konto, pristúpime k vymazaniu údajov, pri ktorých je to možné a k zrušeniu konta do 10 dní. Z technických dôvodov (napr. z dôvodu zálohovania údajov) sa však môže stať, že niektoré údaje budú vymazané po dlhšej dobe.

Máte tiež právo nás požiadať o dočasné obmedzenie spracúvania, a to v týchto prípadoch:

  • ak sa domnievate, že o vás spracúvame nesprávne osobné údaje, do doby, než sa overí správnosť týchto osobných údajov,
  • spracúvanie vašich osobných je protizákonné a vy sa rozhodnete namiesto vymazania osobných údajov žiadať obmedzenie ich spracúvania,
  • už nepotrebujeme osobné údaje na účely spracúvania, avšak tieto sú potrebné pre vaše vlastné účely preukázania, uplatňovania alebo obhajovania vašich právnych nárokov,
  • v prípade ak namietate spracúvanie vašich osobných údajov, do doby overenia či oprávnené dôvody pre spracúvanie osobných údajov prevažujú nad vašimi oprávnenými záujmami.

 

Máte právo získať osobné údaje, ktoré o vás spracúvame na základe súhlasu a/alebo zmluvy a spracúvame ich automatizovanými prostriedkami, a to v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Tieto údaje môžete preniesť aj inej osobe, preto ak je to technicky možné, prenesieme na vašu žiadosť Vaše osobné údaje priamo k vami zvolenému prevádzkovateľovi.

Máte právo namietať z dôvodov týkajúcich sa vašej konkrétnej situácie spracúvanie vašich osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu, vrátane práva namietať proti profilovaniu založenému na našom oprávnenom záujme.

Vždy máte tiež právo namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov, ak sa tieto spracúvajú na účely priameho marketingu. Máte právo odvolať váš súhlas so spracúvaním vašich osobných údajov, to znamená, že máte právo kedykoľvek udelený súhlas odvolať bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať: potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané; vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme; vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie; vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania; opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania;  likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona; blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby. Ostatné práva dotknutej osoby upravuje § 28 zákona o ochrane osobných údajov.

V prípade vašich pochybností o zákonnosti spracúvania vašich osobných údajov môžete podať sťažnosť na dozorný orgán – Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky,Hraničná 12, 820 07 Bratislava, https://dataprotection.gov.sk

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v časti „Kontakt“ hore.

Prosím uveďte vo Vašej žiadosti vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, prípadne adresu trvalého bydliska. Ak nám uvedené údaje neposkytnete, nebude možné vyhovieť vašej žiadosti. Tieto informácie od vás požadujeme preto, aby sme si overili vašu totožnosť a neposkytli Vaše osobné údaje neoprávnenej osobe.

V prípade, ak si uplatníte akékoľvek z vyššie uvedených práv, budeme vás o vybavení vašej žiadosti informovať.

EasyCookieInfo

Nájdete nás aj tu

  • NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
  • Porovnanie cien
  • Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov

Certifikát Heureka